Mobilt Sentralbord Avansert  -  Logg ut:

Når ein operatør skal avslutte det mobile sentralbordet klikker han/ho på ikonet "Logg ut".

 

Dersom operatøren er den einaste om er innlogga i køgruppe så vil det komme varsel om dette.